ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ & Ο ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΤΑΣ SMART CARD

Ο αναγνώστης έξυπνων καρτών , γνωστός και ως τερματικό έξυπνης κάρτας, όπως τερματικό σημείου πώλησης, τερματικό πιστωτικής κάρτας, είναι μια συσκευή που μπορεί να λειτουργήσει με έξυπνες κάρτες για να λάβει πληροφορίες κάρτας και να πραγματοποιήσει μια συναλλαγή.

Τύποι αναγνώρισης έξυπνων καρτών

Ανάλογα με τους τύπους της έξυπνης κάρτας, οι συσκευές ανάγνωσης έξυπνων καρτών μπορούν να χωριστούν σε επαφή, σε επαφή, σε συσκευή ανάγνωσης καρτών διπλής διεπαφής.

Διεπαφή

Συνήθως, ένας αναγνώστης διασυνδέεται με έναν Η / Υ για την πλειονότητα των απαιτήσεων επεξεργασίας του. Ο κύριος τρόπος επικοινωνίας με θύρα USB, συσκευές ανάγνωσης έξυπνων καρτών με διεπαφή RS232 εξακολουθούν να έχουν ορισμένο αριθμό χρηστών.

Έξυπνη κάρτα ανάγνωσης επαφών και επαφών

Ο αναγνώστης επαφών ακολούθησε βασικά το διεθνές πρότυπο ISO7816 και ο αναγνώστης επαφών χωρίς κάρτα έλαβε το πρότυπο διεπαφής ISO14443.

Επικοινωνία

Ο αναγνώστης επαφής έξυπνης κάρτας απαιτεί μια φυσική σύνδεση με τις κάρτες, όπως η εισαγωγή της κάρτας στον αναγνώστη. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιούν αυτόν τον κοινό τύπο αναγνώστη, όπως ATM, ID και αποθηκευμένη τιμή. Υπάρχουν δύο βασικά χαρακτηριστικά αυτού του τύπου αναγνώστη: το ένα είναι ασφαλές λόγω της επικοινωνίας του με κάρτα σε αναγνώστη, το συχνά υποστηριζόμενο πρότυπο αυτού του τύπου είναι το ISO 7818 T = 0. Το άλλο πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα, μερικοί μπορούν να φτάσουν έως και 848kbps, όπως αυτή η συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών CREATOR CRT-288-K.

无标题_00094-副本.jpg