Η ToneTag, ένας προμηθευτής λύσεων πληρωμών χωρίς επαφή, έλαβε 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου

Σύμφωνα με πηγές ξένων μέσων ενημέρωσης, τα μέσα ενημέρωσης για τις στρουθοκάμηλοι κατανοούν ότι η ToneTag, ένας πάροχος λύσεων χωρίς πληρωμές, ανακοίνωσε ότι έχει λάβει επένδυση ύψους 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων από την Tropical Star Limited.


Μέχρι στιγμής, η συνολική χρηματοδότηση της εταιρείας ξεπέρασε τα 2,3 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.


Το Ostrich Venture Media έμαθε επίσης ότι η ToneTag επικεντρώνεται στην τεχνολογία ασύρματης πληρωμής χωρίς σύνδεση και επικεντρώνεται στις τεχνολογίες NFC και QR code. Για να βελτιώσει την υπηρεσία της, η ToneTag έχει συνεργαστεί με διάφορες τοπικές τράπεζες και εταιρείες ψηφιακών πορτοφολιών για να επιτρέψει συναλλαγές μέσω κινητών τηλεφώνων, μηχανών POS, αναγνώστη καρτών και άλλων μη συνδεδεμένων συσκευών.


Ωστόσο, κατά τη φάση έναρξης λειτουργίας, η εταιρεία διαπίστωσε ότι η σάρωση με κώδικα QR απέτυχε σε πολύ υψηλό ποσοστό 40%, γι 'αυτό θεώρησαν ότι θα ήταν πιο αποδοτικό να χρησιμοποιηθεί τεχνολογία χωρίς πτώση.


Οι χρήστες μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία ToneTag για να αποσύρουν μετρητά από τα τραπεζικά ΑΤΜ και να έχουν την ελευθερία να επιλέξουν από μια ποικιλία συναλλακτικών καναλιών όπως ψηφιακά πορτοφόλια ή τραπεζικές εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας - και το πιο σημαντικό είναι ότι χρειάζονται μόνο τρία δευτερόλεπτα για οποιαδήποτε συναλλαγή μεταφοράς.


Αναφέρεται ότι η επιχείρηση της ToneTag κάλυψε περισσότερους από 250.000 μη συνδεδεμένους εμπόρους και από τον Νοέμβριο του 2016 η πλατφόρμα έχει πρόσβαση σε περισσότερες από 18 εκατομμύρια καταναλωτικές συσκευές.