Η ΔΉΛΩΣΗ μεταβολής ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ» συμμετοχή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας, είναι δημιουργός απέκτησε 70% μετοχών από GRG τραπεζική εταιρία, και θα είμαστε συγχώνευση με τραπεζικές GRG, αλλά θα γίνει καμία αλλαγή στην ομάδα του δημιουργού του, επιχειρηματική πρακτική και της εξυπηρέτηση των πελατών.

Ιδρύθηκε το 2001, ως η πρώτη εταιρεία που αναπτύσσεται ανεξάρτητα η μονάδα ανάγνωσης κάρτας ενσωματωμένες και dispenser κάρτα, ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ (ΚΊΝΑ) ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ CO., LTD γίνεται μία από τις κορυφαίες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, η οποία ενσωματωμένη Ε & Α, κατασκευή και εμπορία των καρτών πληρωμής, πληρωμή σε μετρητά και ενότητα online πληρωμή. ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ πιστοποίηση ISO9001 ποιότητας σύστημα ελέγχου ταυτότητας για το 2002, και έγινε μια επιχείρηση Hi-tech Shenzhen το 2003. Τίμησε την εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας το 2008.

Δημιουργός είναι συνεχώς εξελίσσονται μαζί με την υποστήριξη και φροντίδα πελατών, τόσο στο σπίτι όσο και στο εξωτερικό. Στον τομέα της λειτουργικής μονάδας βιομηχανία καρτών πληρωμών, καθώς και της βιομηχανίας πληρωμών μετρητών, δημιουργός έχει αναπτύξει σήριαλ της εξαίσια, καινοτόμα προϊόντα, όπως το CRT-630-CZ1 ανεπαφικό κάρτα αναγνώστης, CRT-310N υψηλής απόδοσης μηχανοποιημένος αναγνώστης καρτών, αναγνώστης καρτών υψηλής απόδοσης CRT - 288C και C100-B11 μετρητά αποδέκτης, που όλα συμμορφώνονται τόσο σε διεθνές όσο και σε Κίνα πρότυπα.

GRG Banking είναι ο κορυφαίος πάροχος της αναγνώρισης νόμισμα και μετρητά επεξεργασία λύσεων με μεγάλο δυναμικό και ταχεία ανάπτυξη.  Για πάνω από 20 χρόνια, GRG ειδικεύεται στην ανάπτυξη και κατασκευή αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές (ΑΤΜ), Machine(VTM) ταμειολογιστικές βίντεο, αυτόματη συλλογή ναύλο (AFC), νόμισμα αναγνώριση και μετρητά επεξεργασίας ενότητες εξοπλισμού και των συστημάτων, είναι μια σύγχρονη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ασχολούνται με ανεξάρτητα R & D, πωλήσεων, παραγωγής, υπηρεσία.

GRG, που εδρεύει στο Guangzhou, είναι το No. 1 ATM προμηθευτής στην Κίνα και ένα top 5 παίκτης στην παγκόσμια αγορά. Ολοκληρωμένες λύσεις της GRG έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στους τομείς οικονομικών, τηλεπικοινωνιών, CIT, σιδηροδρόμων και λιανικής πώλησης. Μέχρι να το Μάρτιο του 2015, του GRG προϊόντα και λύσεις χρησιμοποιούνται ευρέως σε πάνω από 70 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 170.000 μηχανήματα παρέχουν αξιοπιστία, ασφάλεια και ευκολία σε πάνω από 10 εκατομμύρια άτομα σε καθημερινή βάση.

Με την αυξανόμενη ζήτηση για τον εξοπλισμό αυτοεξυπηρέτησης, τόσο στις εγχώριες και ξένες, η αγορά του προηγμένη ενσωματωμένη κάρτα αναγνώστης έχει ένα λαμπρό μέλλον. Με την απόκτηση της δημιουργός, για GRG, αφενός, μπορεί να μειώσει το κόστος, και τη βελτίωση της αποδοτικότητας με βάση την συνάντηση τους κατέχει απαιτήσεις για λειτουργική μονάδα ενσωματωμένη κάρτα αναγνώστης. από την άλλη πλευρά, GRG μπορεί να ανοίξει σε ένα νέο σημείο κέρδος για την επίτευξη της αειφόρου ανάπτυξης, προωθώντας τη λύση σε όλο τον κόσμο.

Μετά την εξαγορά, GRG θα κατέχει το 70% των μετοχών του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎ, και δεν θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα του δημιουργού του, επιχειρηματική πρακτική και της εξυπηρέτηση των πελατών. GRG θα φεισθώ προσπαθειών να βοηθήσει νέος ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ με ισχυρό τεχνικής υποστήριξης και εμπορίας, να είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των καρτών & μετρητά πληρωμή.

Ως Κινέζικη παροιμία: αποπληρωμή όσο μπορείτε για ακόμα ένα μικρό κομμάτι της εύνοια που έχετε λάβει. Πολλά ευχαριστώ και πάλι για σας συνεχή υποστηρίζει και βοηθά, θα συνεχίσει να εκτελεί νέο δημιουργό μας επιτυχία τιμές-πελάτες, την ακεραιότητα, την καινοτομία και τη συνεργασία. Ας ενώσουμε τα χέρια και να προχωρήσουμε στη δημιουργία πιο λαμπρό μέλλον.

TECH ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ (ΚΊΝΑ) Co, LTD

2015-7-31