Το Διανομέα καρτών πώς λειτουργεί;

Σήμερα, θα εισαγάγουμε τον διανομέα καρτών CRT-591-Q πώς λειτουργεί.

Αρχικά, ο διαχειριστής της κάρτας θα πρέπει να εγκαταστήσει το στοίβαγμα καρτών μέσα στο κιόσκι, στη συνέχεια ο διανομέας καρτών θα εκδώσει όλες τις κάρτες διαβάζοντας και μεταφέροντας στη συγκεκριμένη θέση μέσα στο wheel.there'10 συνολικά τροχούς μπορούν να κρατήσουν συνολικά 2000pcs ταυτότητας για 2000 χρήστες .

card dispenser CRT-591-Q

Ο χρήστης χρειάζεται μόνο να μεταβεί σε ένα 24ωρο κιβώτιο εξυπηρέτησης και να εισάγει το αναγνωριστικό του NO.then αυτό το μηχάνημα θα περιστρέψει τον τροχό και θα μετακινήσει την αφαιρούμενη μονάδα ανάγνωσης προς τα πάνω και προς τα κάτω για να επιλέξει τη συγκεκριμένη ταυτότητα και να εκδώσει την κάρτα στον χρήστη.

ενώ άλλοι εξακολουθούν να περιμένουν σε μια μακρά σειρά αναμονής, προσπαθούν να λάβουν το νέο τους ημερολόγιο καρτών ταυτότητας, ο διανομέας καρτών Randator δημιούργησε πολλούς χρήστες με 24ωρη υπηρεσία αυτοεξυπηρέτησης.

Δημιουργός νέου διανομέα καρτών για να εξοικονομήσετε χρόνο από το χρήστη και το προσωπικό εργασίας για να ενεργοποιήσετε τη νέα σας λύση περίπτερο.