Έξυπνη κάρτα αναγνώστη προϊόντα

Είναι το αναγνωριστικό RF ιδέες αέρα αναγνώστη ανεπαφικό έξυπνων καρτών, να διαβάζουν και να γράφουν, κωδικός και εφαρμογή ανάπτυξη. Αναγνώστης έξυπνων καρτών Mifare αέρα ID εγγραφή δεν απαιτεί πλέον χειροκίνητη καταχώριση μπορεί να παράσχει ορθή και έγκαιρη αναγνώριση. Σχεδόν όλα το 13.56 MHz ανέπαφη/κάρτα/αισθητήρα ετικέτα αισθητήρα αναγνώρισης κάρτα proximity συμβατό.
Ο αναγνώστης επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιήσει το κτίριο πρόσβαση κάρτες ή άλλα επαγωγή της 13.56 MHz ετικέτες για άλλες μορφές αναγνώρισης, επιτρέποντας στους χρήστες να ρυθμίσετε γρήγορα τις παραμέτρους εξόδου τους.
Ως κάρτα εγγραφής ή ID ταυτότητα αναγνώστης/Tester, λειτουργία USB να μιμηθεί ένα πληκτρολόγιο, τα δεδομένα της κάρτας ως μια βασική εισαγωγή στη θέση του δείκτη ποντικιού στην οθόνη. Πριν και μετά την επαγωγή κάρτα δεδομένων πατώντας τον αναγνώστη που έχει ρυθμιστεί.
Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα συστήματα, ή να χρησιμοποιήσετε το κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK) για την ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές λογισμικού. Ως μια ολοκληρωμένη συσκευή ανάγνωσης και η εφαρμογή του σε: υπολογιστής/LAN πρόσβαση σύστημα, καθολικής σύνδεσης, κάρτα εγγραφής, διαχείριση επισκεπτών, το σημείο πώλησης, χρόνος, ταυτοποίηση χρήστη, σεμινάρια και ούτω καθεξής.