Αναγνώστης RFID: Πώς να προστατεύσει το χρηματοκιβώτιό σας κάρτες

Ανάπτυξη έξυπνων συσκευών είναι όλο και πιο διαδεδομένη χρήση του αναγνώστη RFID, RFID καρτών πληρωμής είναι επίσης αποδεκτή από την πλειοψηφία, πιο ανεπαφικό κάρτες χρησιµοποιούν την τεχνολογία RFID. Είναι κάρτα RFID χρήση αυξάνει η συχνότητα, και πολλοί εγκληματίες έχει αρχίσει eyeing τα χαρτιά στα χέρια μας. Έτσι, πώς για να προστατέψουμε καλύτερα την κάρτα χεριού;
Μας RFID chip, γενικά μια κάρτα κοινωνικής ασφάλισης, καταβολής και της κάρτας. Σας παρουσιάζουμε μια κάρτα κοινωνικής ασφάλισης και την κάρτα πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για να πληρώσει μια κάρτα MIFARE DESFire, είναι πολύ ευάλωτοι σε επιθέσεις? συνήθως η κάρτα που χρησιμοποιούμε, μονάδες στην καντίνα του Πανεπιστημίου, στην πραγματικότητα, είναι ένα κλασικό Mifare κάρτα, ένας εισβολέας μπορεί να τροποποιήσει το ποσό της κάρτας, στην ιδιοκτησία, και ούτω καθεξής.
Αντιμετωπίζει την ασφάλεια των RFID κάρτες, οι καταναλωτές πώς να αποφύγει μια τέτοια ένα πράγμα συμβαίνει; Οι καταναλωτές θα πρέπει να πληρώνουν πάντα προσοχή στην ισορροπία της κάρτας, είναι καλύτερο να ζητήσει για το σύνολο του ποσού, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πάρει όλα τα είδη των RFID κάρτες, Σημείωση Ελέγξτε ότι η κάρτα είναι ένα είδος, τότε η θεραπεία λαμβάνονται διάφορα προστατευτικά μέτρα.