Μέθοδος συντήρησης του διανομέα κάρτας SIM CRT-720

Μέθοδος συντήρησης του διανομέα καρτών SIM CRT-720

Η φθορά και η σκόνη θα προκύψουν εξαιτίας της εκτριβής και της έκθεσης σε σκόνη μετά από μια περίοδο χρήσης. Η απόδοση του μηχανήματος θα ξεπεραστεί από τη σκόνη στον αισθητήρα και τον ρύπο στην επαφή IC, σε αυτή την περίπτωση απαιτείται η συντήρηση του CRT-720 και ένας συγκεκριμένος οδηγός αναφέρεται στα εξής:

1. Καθαρίστε και λιπάνετε τα εξαρτήματα του διανομέα με βούρτσα ή μαλακό πανί όταν το δοχείο διανομής είναι βρώμικο.

2.Μετασχηματίστε τα εξαρτήματα μεταφοράς (άξονας καθοδήγησης, κοχλιωτή άτρακτο, βίδα, μπλοκ σιδήρου) με βούρτσα ή μαλακό πανί όταν η μεταφορά δεν είναι ομαλή και εύκολη.

3. Ανίχνευση αισθητήρων: Αρχικά συνδέστε το μηχάνημα και, στη συνέχεια, αναζητήστε την κατάσταση του αισθητήρα από το λογισμικό DEMO. Η κανονική κατάσταση της κατάστασης του αισθητήρα παραπέμπει στην παρακάτω εικόνα. Αν υπάρχει κάποια μη φυσιολογική κατάσταση αισθητήρα, εκτελέστε τη διαδικασία καθαρισμού για να καθαρίσετε τον αισθητήρα.

4.Periodic Συντήρηση: Προτείνετε να το κάνετε μία φορά κάθε 3 μήνες

① Συντήρηση αισθητήρων: Βουρτσίστε τρεις αισθητήρες σχήματος U στους κορυφαίους αισθητήρες δοχείων απορριμμάτων PCB και κάρτας σφαλμάτων με καθαρή μαλακή βούρτσα.

② Καθαρισμός της επαφής της κάρτας SIM: Μετακινήστε το δίσκο της κάρτας προς τα κάτω πιέζοντας το κουμπί λήψης κάρτας και καθαρίστε την επαφή της κάρτας SIM με αλκοολούχα βούρτσα.

③ Για καθαρισμό του μηχανήματος: Η συνιστώσα μεταφοράς κάρτας και το δοχείο διανομής πρέπει να διατηρούνται καθαρά και λιπαρά.

55555555555555