Λατινική Αμερική Τράπεζα Κάρτα Κινέζικα Chip

Xinhua News Agency δημοσιογράφος Zhao Yan Chen Weihua


"Λυπάμαι, η τράπεζα δεν μπορεί να εισαχθεί." "Λυπάμαι, το τηλέφωνό σας δεν μπορεί να εισαχθεί." Μία εργοστασιακή διαχείριση τόσο αυστηρή; Αυτό είναι σωστό, επειδή είναι ένα εργοστάσιο εξειδικευμένο στην παραγωγή προϊόντων ασφάλειας πληροφοριών, όπως τραπεζικές κάρτες και κάρτες κινητών τηλεφώνων. Πολλές κάρτες τσιπ, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και κάρτες κίνησης που χρησιμοποιούνται από κατοίκους χωρών της Λατινικής Αμερικής, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας, κατασκευάζονται εδώ. Η εταιρεία χαρτοφυλακίου αυτού του εργοστασίου είναι μια ιδιωτική επιχείρηση από την Κίνα.

Τα τελευταία χρόνια, η οικονομική συνεργασία μεταξύ Κίνας και χωρών της Λατινικής Αμερικής έχει ευημερήσει. Η Τράπεζα της Κίνας και η Βιομηχανική και Εμπορική Τράπεζα της Κίνας έχουν ριζώσει με επιτυχία στη Βραζιλία και ακόμη περισσότερες χώρες της Λατινικής Αμερικής και έχουν γίνει οι κύριοι της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ Κίνας και Λατινικής Αμερικής. Σε αντίθεση με αυτό, οι κατασκευαστές καρτών της Κίνας διατηρούν την τάση των καιρών και αρπάζουν τις αγορές στη Λατινική Αμερική.

Με μόλις πάνω από ένα εκατομμύριο κατοίκους στη Βραζιλία, μπορείτε να δείτε τη σημαία της Βραζιλίας που φέρει την πλάτη σας με την εθνική σημαία της Κίνας. Η βραζιλιάνικη εταιρεία InterContinental, η οποία ελέγχεται από την εταιρεία Beijing Catch Data Corp., βρίσκεται στη μικρή αυτή πόλη που ονομάστηκε από τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας.

Σε ένα καλά οργανωμένο εργαστήριο μπορείτε να δείτε κάρτες από μεγάλες βραζιλιάνικες τράπεζες, όπως η Τράπεζα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Βραζιλίας και η Τράπεζα Brasov, καθώς και τραπεζικές κάρτες σε χώρες όπως το Περού και τον Παναμά, οι κάρτες Carrefour, τα μέλη της Metropolitan Insurance Εταιρική Κάρτα και ούτω καθεξής. Οι κάρτες κατασκευάζονται εδώ, εκτυπώνονται, συμπιέζονται και εγκαθίστανται σε υψηλής ποιότητας επαγγελματικό χαρτί που εισάγεται από την Κίνα. Οι κάρτες στη συνέχεια αποστέλλονται στην εταιρεία όπου καταγράφονται οι προσωπικές πληροφορίες της εταιρείας στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Σάο Πάολο ή στη χώρα όπου αποστέλλεται στους καταναλωτές.

Η παραγωγή τραπεζικών καρτών στη Λατινική Αμερική είναι μια εξειδικευμένη αγορά, με περισσότερους από 10 κατασκευαστές της Λατινικής Αμερικής. Ο διευθυντής παραγωγής της InterCorca Massio Moreira δήλωσε ότι η εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 με την έγκριση παγκόσμιων πιστωτικών καρτών όπως Visa, MasterCard και American Express, με τρέχουσα παραγωγική ικανότητα 150.000 αντίτυπα μηνιαίως. Υπάρχουν επίσης κάρτες τηλεπικοινωνιών, κάρτες μεταφοράς και υπηρεσίες καρτών αγορών, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού Αγώνου αφιερωμένο στην κάρτα κυκλοφορίας του περασμένου έτους οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο που παράγεται από τη Interweave.

Ως εταιρεία παροχής έξυπνης κάρτας και ασφάλειας πληροφοριών, υπάρχουν 11 γραφεία παγκοσμίως. Πρώτον, η Βραζιλία πραγματοποίησε εκστρατεία προώθησης προϊόντων στη Βραζιλία το 2014 και στη συνέχεια απέκτησε το 57% της Intercontinental ως εταιρεία χαρτοφυλακίου της το 2016. Προς το παρόν, εκτός από το σύστημα παραγωγής εργοστασίων, η εταιρεία διαθέτει επίσης ένα εργοστάσιο εξατομικευμένων γραπτών καρτών στο Σάο Πάολο και σχεδιάζει να φέρει περισσότερη κινεζική τεχνολογία ασφάλειας πληροφοριών στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι στην αγορά της Βραζιλίας, με περισσότερους από 200 εκατομμύρια ανθρώπους από μόνα τους και ολόκληρη την περιοχή της Λατινικής Αμερικής και καταλαβαίνουμε ότι στον τομέα της ασφάλειας των πληρωμών και των προϊόντων ασφάλειας συναλλαγών, τη Λατινική Αμερική και την Ασία εξακολουθούν να υπάρχουν κενά μεταξύ πιστεύω ότι το υποκατάστημα στη Βραζιλία μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της αγοράς πληρωμών και ασφάλειας πληροφοριών στη Λατινική Αμερική που βασίζεται κυρίως στη Βραζιλία ».