Αναγνώστες καρτών IoT φέρει Cloud-Based Access Control σε εκπαιδευτική αγορά

Νέα Υόρκη — ScholarChip, μια υπηρεσία παροχής αυτοματοποιημένων σχολείο ασφαλείας και λειτουργίες υπηρεσιών, ανακοινώνει δύο νέα προϊόντα που αγκαλιάζουν το Internet of Things (IoT) και να χρησιμοποιήσετε Power over Ethernet (PoE) να εξασφαλίσει πόρτα πρόσβασης και τάξη φοίτησης σε κ-12 σχολεία.

Σύμφωνα με the εταιρεία, οι συσκευές κάνουν εφαρμογή, γρήγορη, εύκολη και αποδοτική μετασκευή τάξη και κατασκευή νέων κτιρίων. Αμφότερα τα προϊόντα χρησιμοποιούν σύστημα λύσεις ταυτότητα και φυσική πρόσβαση βασίζεται στο νέφος της ScholarChip.

PoE πόρτα ασφαλείας πρόσβασηςΑναγνώστης

Η πρώτη συσκευή, ο PoE ασφαλή πόρτα πρόσβασης αναγνώστης, μπορεί να υλοποιηθεί χρησιμοποιώντας υπάρχοντα καλώδια Ethernet σε όλη μια οικοδόμηση του σχολείου. Μια πόρτα είναι ασφαλής, συνδέοντας το ρελέ στην πόρτα απεργίας και αναγνώστης έξυπνων καρτών ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ.

Πόρτες που είναι ενσύρματη ελέγχονται από το Internet και μπορούν να κλειδωθούν κάτω με μία εντολή από οπουδήποτε. Όλα πόρτα πρόσβασης και δικαιώματα μπορούν επίσης να διαχειρίζονται online.

PoE τάξη φοίτησης αναγνώστη

Η δεύτερη συσκευή, PoE τάξη φοίτησης αναγνώστη, είναι ένα σύστημα που βασίζεται στο cloud που παρέχει σε πραγματικό χρόνο εκθέσεις δείχνουν ποια μέλη του προσωπικού και οι μαθητές είναι σε κτίριο ή σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, βοήθεια ανταποκρίθηκαν πρώτοι αντιδρούν γρήγορα.

Οι αναγνώστες μπορούν να ή γραφείο-τοίχο και είναι σε θέση να επεξεργαστεί μια τάξη μαθητών σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Με αυτή τη συσκευή, σχολικές περιοχές να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο σε διοικητικό και Γραμματειακό εργασίες.

Και οι δύο συσκευές έχουν επί του σκάφους μεταποίησης και παρέχει ασφάλεια σε περίπτωση απώλειας δικτύου.

«Στόχος μας είναι να καταστήσει όσο το δυνατόν για σχολικές περιοχές για να αναβαθμίσετε τους λειτουργίες ασφαλείας και λειτουργίες μέσω της αυτοματοποίησης, με αποτελεσματική σύνδεση στο Internet,», λέει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ Atiya, Ph.D., Διευθύνων Σύμβουλοσ/ΚΟΤ, ScholarChip. «Προφυλάξεις ασφάλειας και συστημάτων αυτόματης παρακολούθησης μεταμορφώνουν το περιβάλλον K12 και IoT και PoE είναι το κύμα του μέλλοντος.»