Πώς μπορεί ένας αναγνώστης καρτών χωρίς επαφή να επωφεληθεί από την ανεξάρτητη επιχείρησή σας;

Η επιχείρησή σας πραγματοποιεί πολλές πωλήσεις κάτω από £ 30; Έχετε πολυάσχολες περιόδους και μακρούς χρόνους αναμονής; Ένας επαφής αναγνώστη καρτών μπορεί να είναι η απάντηση στα προβλήματά σας!

Το 2016, αποκαλύφθηκε ότι ο μέσος καταναλωτής του Ηνωμένου Βασιλείου μεταφέρει τώρα λιγότερα από 5 λίρες στερλίνες σε μετρητά, αντί να χρησιμοποιεί κάρτες και κινητές συσκευές για να πληρώσει. Οι πληρωμές χωρίς επαφή είναι όλο και πιο συνηθισμένες, καθώς ο αριθμός των επαφών που έχουν εκδοθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο φτάνει τα 110 εκατομμύρια τον Ιούνιο του 2017.

Το στυλ πληρωμής "tap and go" είναι η δεύτερη φύση για τους καταναλωτές και αυτή η υιοθεσία χωρίς επαφή αναμένεται να αυξηθεί. Μέχρι το 2021, η χρήση ανέπαφων τεχνολογιών αναμένεται να αυξηθεί κατά 300% και οι έμποροι λιανικής πώλησης που δεν αποδέχονται τον κίνδυνο πληρωμών με κάρτες παραμένουν πίσω.

Διαπιστώθηκε ότι οι επιχειρήσεις που δέχονται πληρωμές με κάρτες λαμβάνουν περισσότερες πωλήσεις. Οι έμποροι λιανικής πώλησης αποκάλυψαν ότι οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 30%, χάρη στην αποδοχή των ανέπαφων πληρωμών χρησιμοποιώντας έναν αναγνώστη χωρίς επαφές.

Η χρήση ενός αναγνώστη καρτών χωρίς επαφή μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας με πολλούς τρόπους. Μάθετε πώς παρακάτω:

Πτώση ουράς

Οι ανεξάρτητες επιχειρήσεις με συχνές πολυάσχολες περιόδους συχνά διαπιστώνουν ότι η διαδικασία πληρωμής τους μπορεί να παραμείνει σε αδιέξοδο. Σε ώρες αιχμής, μεγάλες ουρές μπορούν να σχηματίσουν στο δοχείο.

Οι πελάτες που χρησιμοποιούν κάρτες χωρίς επαφή μπορούν να ολοκληρώσουν γρήγορα τις συναλλαγές, καθώς δεν χρειάζεται να ξοδεύουν χρόνο για να μετρήσουν χρήματα. Αυτό επιτρέπει τη μείωση των χρόνων αναμονής.

Αυξημένα έσοδα

Είναι γνωστό ότι όταν οι καταναλωτές πληρώνουν στην κάρτα, είναι πιο πιθανό να ξοδεύουν μεγαλύτερα ποσά και να κάνουν περισσότερες συναλλαγές. Με την εγκατάσταση ενός αναγνώστη χωρίς επαφή καρτών, οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν αγορές με χαμηλότερες τιμές.

Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν αναγνώστη χωρίς επαφές λαμβάνουν λιγότερες εγκατεστημένες πωλήσεις. Η άνεση των contactless επιτρέπει στους πελάτες να πληρώσουν χωρίς να απαιτείται η ακριβής αλλαγή στο χέρι.

Μειωμένη διαχείριση μετρητών

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με έναν αναγνώστη ανάγνωσης καρτών ξοδεύουν λιγότερο χρόνο για να παίρνουν μετρητά. Παραδοσιακά, οι πληρωμές με κάρτες προορίζονταν για μεγάλες αγορές. Μετά την εισαγωγή των επαφών, παρατηρήθηκε μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές προτιμούν να πληρώνουν.

Ακόμη και οι μικρότερες αγορές μπορούν να γίνουν τώρα στην κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι οι αναγνώστες επαφών χωρίς χαρτιά επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο στην εκτέλεση εργασιών στο τέλος της ημέρας. Η μείωση της αλλαγής στο χρονοτριβείο έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερο κίνδυνο κλοπής και απώλειας λόγω σφαλμάτων.

Βελτιωμένη εμπειρία πελατών

Τον Ιούνιο του 2017 ήταν ένας μήνας ρεκόρ για τις επαφές χωρίς επαφή, με το 34% όλων των πληρωμών με κάρτες στο Ηνωμένο Βασίλειο να γίνονται σε συσκευή χωρίς επαφή. Ο τρόπος πληρωμής αναμένεται πλέον ως μέρος της καθημερινής εμπειρίας αγορών. Η διασφάλιση ότι οι πελάτες έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών είναι ένας ζωτικής σημασίας τρόπος για να αποκτήσετε επαναλαμβανόμενο έθιμο.

Κάνοντας τα πάντα όσο το δυνατόν απλούστερα, οι επισκέπτες στην επιχείρησή σας θα μπουν στον πειρασμό να επιστρέψουν. Ένας ανιχνευτής αναγνώρισης καρτών επιτρέπει την εύκολη πληρωμή πληρωμών, που σημαίνει μια υπηρεσία γρήγορου check-out.

Θα μπορούσε η επιχείρησή σας να επωφεληθεί αποδεχόμενη τις πληρωμές μέσω ενός αναγνώστη χωρίς επαφές; Επωφεληθείτε από την άνοδο των ανέπαφων δαπανών αναβαθμίζοντας σε ένα από τα τερματικά μας.