Υψηλής ποιότητας αναγνώστης NFC CRT-603-CZ7

Το CRT-603-CZ7 είναι ένας αναγνώστης / συγγραφέας έξυπνων καρτών χωρίς επαφές που έχει αναπτυχθεί με τεχνολογία χωρίς επαφή 13.56 MHz (RFID). υποστηρίζει όχι μόνο τις κάρτες MIFARE® και ISO 14443 A & B, αλλά και τους τέσσερις τύπους ετικετών NFC.

NFC Reader CRT-603-CZ7

Το CRT-603-CZ7 είναι συμβατό τόσο με CCID όσο και με PC / SC. Έτσι, είναι μια συσκευή USB plug-and-play που επιτρέπει τη διαλειτουργικότητα με διαφορετικές συσκευές και εφαρμογές. Μπορεί επίσης να διαβάσει και να γράψει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Προκειμένου να αυξηθεί το επίπεδο ασφαλείας, το CRT-603-CZ7 μπορεί να ενσωματωθεί σε υποδοχή SAM ISO 7816-3. Επιπλέον, ο αναγνώστης CRT-603-CZ7 NFC διατίθεται σε μορφή ενότητας, επιτρέποντας την εύκολη ενσωμάτωση σε μεγαλύτερες μηχανές, όπως POS τερματικά, συστήματα φυσικής πρόσβασης και μηχανήματα αυτόματης πώλησης.

Ο αναγνώστης NFC CRT-603-CZ7 είναι ιδανικός τόσο για την ασφαλή επαλήθευση ταυτότητας ταυτότητας όσο και για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μικροπληρωμής. Άλλες εφαρμογές του CRT-603-CZ7 περιλαμβάνουν τον έλεγχο πρόσβασης, την ηλεκτρονική πληρωμή, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων για εκδηλώσεις και τη μαζική διακίνηση, τη συλλογή των διοδίων και την πιστοποίηση του δικτύου.

Το CRT-603-CZ7 έρχεται με ένα προαιρετικό στήριγμα για να κρατάει τη μονάδα ανάγνωσης έξυπνων καρτών σε μια βέλτιστη γωνία, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να βάζουν εύκολα τις κάρτες χωρίς επαφή ή τις συσκευές με δυνατότητα NFC στο CRT-603-CZ7. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.