Αναβαθμισμένη συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών Κατασκευαστής-δημιουργός

Το Διεθνές Αυτοεξυπηρέτησης της Κίνας, το Περίπτερο και το Vending Show 2018 πραγματοποιείται στο νέο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Σαγκάης, από τις 26 έως τις 28 Απριλίου 2018. Η έκθεση παρουσίασε διάφορα προϊόντα όπως τερματικά αυτοεξυπηρέτησης και λύσεις, ολοκληρωμένα συστήματα πώλησης, περίπτερα, , εξοπλισμός εκτύπωσης με αυτοεξυπηρέτηση, τερματικό εξοπλισμό πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου, συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών , αξεσουάρ και υπηρεσίες για αυτόματο πωλητή κ.λπ.

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Ο δημιουργός κλήθηκε να συμμετάσχει στην έκθεση.Γιατί είχε προσκληθεί ο Δημιουργός; Τι είδους επιχείρηση είναι ο Δημιουργός;

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Ιδρύθηκε το 2001, CREATOR (ΚΙΝΑ) TECH CO., LTD γίνεται μια από τις κορυφαίες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, η οποία ενσωματωμένη RD, την κατασκευή και την εμπορία των πληρωμών με κάρτα, πληρωμή σε μετρητά και online ενότητα πληρωμής. Πιστοποίηση ISO9001 Πιστοποίηση Ποιότητας Σύστημα το 2002, CREATOR έγινε μια Shenzhen Hi-tech Επιχειρήσεων το 2003. Τιμηθείς Εθνική Hi-tech Επιχειρήσεων το 2008, Δημιουργός κατατάσσεται ως μία από Shenzhen TOP 500 μεσαίου μεγέθους Enterprise το 2009.


Ως η πρώτη εταιρεία που ανέπτυξε ανεξάρτητα τον ενσωματωμένο αναγνώστη καρτών και διανομέα καρτών, η CREATOR είναι ο ηγέτης στον κλάδο των πληρωμών καρτών, καθώς και η ενότητα πληρωμής μετρητών, καθώς επίσης και ο πάροχος της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών λόγω της απόκτησης της πιο προηγμένης βασικής τεχνολογίας.


Με τη συνεχή μελέτη και έρευνα, ο Δημιουργός έχει αναπτύξει επτά σειρές εξαιρετικών και καινοτόμων προϊόντων: αναγνώστη καρτών για δημόσιες τηλεπικοινωνίες, τερματικό ανεφοδιασμού, μηχανοκίνητο αναγνώστη για τερματικό αυτοεξυπηρέτησης, 3 σε 1 μηχανοκίνητο αναγνώστη, μηχάνημα έκδοσης καρτών, διανομέα, κλπ. Έχουμε πάρει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για εφευρέσεις, δεκαπέντε Ευρεσιτεχνίες Utility μοντέλο, πέντε EMV Πιστοποιητικά, CE συμμόρφωση, πολλαπλά πνευματικά δικαιώματα λογισμικού και άδεια παραγωγής κ.λπ. CREATOR έχει κερδίσει τη δημοτικότητα με την αξιοπιστία των προϊόντων, αξιοσημείωτη απόδοση και λογική τιμή, εφαρμοστεί στον τομέα των χρηματοοικονομικών, των τηλεπικοινωνιών, της βιομηχανίας υπερχρωματισμού, της φορολογικής μηχανής, της λιανικής, των ασφαλίσεων, των μεταφορών και των εφαρμογών ψυχαγωγίας. Ο Δημιουργός κερδίζει ολοκληρωμένη τιμή από τους πελάτες του με τη γρήγορη, άριστη εξυπηρέτηση του.


Ο CREATOR προχωρά συνεχώς μαζί με τον εκσυγχρονισμό του συστήματος διαχείρισης, την τυποποίηση ροής, την εντατικοποίηση της αρχιτεκτονικής. Βασισμένη στην Κίνα και κατευθυνόμενη προς τον κόσμο, ο CREATOR θα συνεχίσει να δημιουργεί και να διατηρεί δημιουργικό, δημιουργώντας τη μεγάλη προοπτική με τους πελάτες, για να μεγιστοποιήσει την αμοιβαία αξία και να προωθήσει τη βιομηχανία καλύτερα.