Έκθεση

Αναγνώστης RFID: τα πιο σημαντικά υψηλή ασφάλεια

Η ασφάλεια των ετικετών RFID μόνο τόσο υψηλό όπως η ασφάλεια του αναγνώστη RFID για να το διαβάσετε. Με άλλα λόγια, Advanced RFID ετικέτες μόνο σε έναν αναγνώστη καρτών 64-bit κρυπτογράφησης αλγόριθμος tag ή όταν ένας κεντρικός υπολογιστής υποστηρίζει τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης 64-bit για να είναι χρήσιμη.
Όπως με RFID ετικέτες, προς το παρόν τα περισσότερα από τη μονάδα ανάγνωσης κάρτας RFID στην αγορά υποστηρίζει μόνο το ελάχιστο επίπεδο ασφαλείας, και με μεγαλύτερα κρυπτογράφηση αλγορίθμων και το μήκος κλειδιού είναι πολύ μικρή, γεγονός που τα καθιστά πολύ εύκολο να σπάσει. Υψηλότερη ασφάλεια νέος αναγνώστης καρτών υποστηρίζει την προηγμένη κρυπτογράφηση αλγορίθμων, και επίσης υποστηρίζει έναν αλγόριθμο απλή κρυπτογράφηση. Επίσης επιτρέπουν την προστασία κωδικού πρόσβασης και επιτρέπει πολλαπλές κρυπτογράφησης για ένα RFID tag προαιρετική κρυπτογράφηση αλγόριθμος που χρησιμοποιείται στην περιοχή.
Όπως λέει και η παροιμία, οι αλλαγές είναι συνεχείς. Ασφάλεια και RFID εφαρμογές. Αλγόριθμους κρυπτογράφησης ενημερώνεται συνεχώς και να βελτιωθεί, η βασική καλλιέργεια καιρό και ισχυρή. Επειδή το RFID είναι μια αναδυόμενη τεχνολογία, και ετικέτες RFID χαρακτηριστικό σύνολο αναμένεται να συνεχίσει να εξελίσσεται με τον καιρό να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αλυσίδας εφοδιασμού.
Όταν η επιλογή των ετικετών RFID και RFID αναγνώστες πρέπει να θυμόμαστε ότι ορισμένες αναγνώστη μόνο να αναβαθμίσετε με μη αυτόματη αλλαγή του υλικού στη συσκευή. Φανταστείτε, αν θέλετε να στείλετε προσωπικό συντήρησης σε κάθε είσοδο του μια κατεδάφιση κτιρίου και να ενημερώσετε κάθε αναγνώστη, αλυσίδα εφοδιασμού από τον κατασκευαστή του καταναλωτή κάθε βήμα της αφαίρεσης και ενημέρωση χιλιάδες αναγνώστες, θα ήταν μια πολύ ενοχλητικό πράγμα. Η ευελιξία είναι το κύριο χαρακτηριστικό των συστημάτων RFID. Νέος αναγνώστης RFID μπορούν απλά να φορτώσουν μια νέα αναβάθμιση firmware για όλες τις συσκευές στο δίκτυο μέσω του δικτύου.
Αυτό αναγνώστης RFID υποστηρίζει αναβάθμιση του firmware επιτρέπει επίσης πολλαπλές αναγνώστες σε μια ενιαία απομακρυσμένη τοποθεσία Αναβάθμιση δικτύου Internet.