Σχετικά με εμάς

Ιδρύθηκε το 2001, ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ (Κίνα) ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ CO., LTD γίνεται μία από τις κορυφαίες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, η οποία ενσωματωθεί απομακρυσμένης επιφάνειας Εργασίας, κατασκευή και εμπορία κάρτα πληρωμών, καταβολή μετρητών και λειτουργική μονάδα ηλεκτρονικής πληρωμής. ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ πιστοποίηση ISO9001 ποιότητας σύστημα ελέγχου ταυτότητας για το 2002, και έγινε μια επιχείρηση Hi-tech Shenzhen το 2003. Τίμησε την εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας το 2008, δημιουργός κατατάξει από Shenzhen TOP 500 μεσαίου μεγέθους επιχείρηση το 2009.

Ως η πρώτη εταιρεία που ανέπτυξε ανεξάρτητα το ενσωματωμένο κάρτα αναγνώστης και dispenser κάρτα, ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ είναι ο ηγέτης στην βιομηχανία καρτών πληρωμών λειτουργική μονάδα καθώς και ως ενότητα πληρωμής μετρητά, επίσης προχωρών στη βιομηχανία του online πληρωμή οφείλεται να αποκτήσουν την πιο προηγμένη τεχνολογία πυρήνα.

Με το συνεχώς μελέτης και έρευνας, δημιουργός έχει αναπτύξει επτά σήριαλ εξαίσια και καινοτόμων προϊόντων: συσκευή ανάγνωσης καρτών για δημόσια telecom, ανεφοδιασμό τερματικού, μηχανοποιημένος αναγνώστης για τερματικό σελφ-σέρβις, 3 σε 1 μηχανοποιημένος αναγνώστης, κάρτα έκδοση μηχάνημα, αεροζόλ, online πληρωμή ενότητα κλπ, έχουμε πάρει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση, δεκαπέντε διπλώματα ευρεσιτεχνίας Utility μοντέλο, πέντε EMV πιστοποιητικά, συμμόρφωση CE, πολλαπλές λογισμικό τα πνευματικά δικαιώματα και άδεια παραγωγής κλπ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ έχει κερδίσει τη δημοτικότητα με αξιοπιστία προϊόντων, αξιοσημείωτη απόδοση και λογικές τιμές, τα προϊόντα έχουν widly που εφαρμόζονται στον τομέα των οικονομικών, των τηλεπικοινωνιών, pertrochemical βιομηχανία, φορολογική μηχανή, λιανικής πώλησης, ασφάλισης, μεταφοράς και διασκέδασης εφαρμογές. Δημιουργός νίκες συνολική τιμή από υπολογιστές-πελάτες από τη γρήγορη, σωστή εξυπηρέτηση.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ να εξελίσσεται μαζί με τον εκσυγχρονισμό του συστήματος διαχείρισης, ροή τυποποίησης, εντατικοποίηση της αρχιτεκτονικής. Με βάση την Κίνα και πήγε προς κόσμο, ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ θα συνεχώς προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα και κρατήσει δημιουργικό, για την ίδρυση του grand προοπτική με τους πελάτες, να maxim αμοιβαίας αξία και να διαβιβάσει τη βιομηχανία καλύτερα.